Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΩΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΑΔΙΟΥ

Εως 25 Μαρτίου τα δείγματα για το διαγωνισμό του λαδιού




Να στείλουν δείγματα για το διαγωνισμό του Διεθνούς Οργανισμού Ελαιόλαδου και τη διεκδίκηση των βραβείων «Mario Solinas» καλεί τις μονάδες τυποποίησης η αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας Κρήτης.



Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πολλές μονάδες τυποποίησης λαδιού της Κρήτης φέτος είναι δύσκολο να αποσταλούν δείγματα για το διαγωνισμό, λόγω αυξημένης οξύτητας σχεδόν σε ολόκληρο το νησί. Να σημειωθεί ότι η οξύτητα αυξήθηκε λόγω της αποτυχίας του προγράμματος δακοκτονίας 2010.



Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής Ηρακλείου πάντως ενημερώνει με ανακοίνωση της τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ελαιολάδου, Ενώσεις Αγροτικών Συν/σμών, Αγροτικούς Συν/σμούς, επιχειρήσεις τυποποίησης ελαιολάδου και γενικά κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ότι επίκειται η διεξαγωγή του Διεθνούς Διαγωνισμού για τα βραβεία ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «MARIO SOLINAS».



Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής και της αποστολής των δειγμάτων ελαιολάδου είναι η 25η Μαρτίου 2011.



Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε να επικοινωνήστε με το Τμήμα Ελαίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο τηλ, 210 2124179, φαξ 210 5248013, ηλ. δ/νση ax2u002@minagric.gr, καθώς επίσης και στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής στο τηλ. 2810309205.



Πηγη
Εφημεριδα "Πατρις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου