Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
Υπαρχουν πολλοι λογοι να προτιμησουμε ενα κρασι απο τον τοπο μας.
Γιατι ειναι ελληνικο,για να ενισχυσουμε την παραγωγη της χωρας μας,γιατι η ποιοτητα του ειναι εξαιρετικη και συναμα πωλειται σε καλη τιμη σε σχεση με τα ξενα.Οι ελληνικες βιομηχανιες εχουν κανει αλματα πανω στην ποιοτητα του κρασιου.
Σε ολα αυτα ομως προστιθεται και ενας παραπανω λογος...Διαβασα οτι διαλεγοντας τοπικο κρασι βοηθαμε στη διασωση του πλανητη.Οι συνεχομενες αλλαγες του κλιματος απασχολουν την βιομηχανια κρασιου.Πολλοι φοβουνται οτι η ανοδος της θερμοκρασιας απειλει να καταστησει δυσκολη την παραγωγη ισορροπημενων κρασιων σε περιοχες του πλανητη που καθοριζουν την ποιοτητα για παρα πολλα χρονια.
Τα μεγαλα οινοποιεια σε ολο τον κοσμο προσπαθουν να δωσουν την οικολογικη διασταση στη δραστηριοτητα τους,εκπαιδευοντας ταυτοχρονα και τους καταναλωτες τους.Για να δουμε τι θα γινει στο μελλον...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου