Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Κισσάμου στην έκθεση : Κρήτη η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας



Ο Δήμος Κισσάμου προτίθεται να συμμετέχει σαν εκθέτης με δικό του περίπτερο στην 9η έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών ‘’Κρήτη η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας’’ που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2018 στον χώρο της ΔΕΘ. 
Στα πλαίσια της έκθεσης και της συμμετοχής του Δήμου και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από φορείς και παραγωγούς της Κισσάμου, υπάρχει η δυνατότητα της δωρεάν παραχώρησης χώρου από το περίπτερο του Δήμου σε φορείς, συλλόγους και παραγωγούς τοπικών προϊόντων. Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου θα έχουν την δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες της έκθεσης. 
Όσοι φορείς, σύλλογοι, παραγωγοί τοπικών προϊόντων και επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο Κισσάμου επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου Κισσάμου με σκοπό την ανάδειξη των προϊόντων την περιοχής και την προώθηση του πολιτισμού της Κισσάμου καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Κο Δερουκάκη Εμμανουήλ η με την γραμματεία του Δήμου κατά τις ώρες λειτουργίας του Δήμου στο τηλέφωνο 2822340200 (Κα Μαρακάκη).

πηγη

www.kriti24.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου