Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η ομάδα των τριαντάρηδων κρητικών στην ομάδα διαπραγμάτευσης που θέλουν να χορέψουν πεντοζάλι τους δανειστές

Η ομάδα των τριαντάρηδων κρητικών στην ομάδα διαπραγμάτευσης που θέλουν να χορέψουν πεντοζάλι τους δανειστέςΠρόσωπα φρέσκα με προοδευτικές ιδέες και μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων, δεν θυμίζουν σε τίποτα τα “golden boys” που κυριαρχούσαν τα προηγούμενα χρόνια

Με κεντρικό σύνθημα «τόπο στα νιάτα» προχωρά η κυβέρνηση στην κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των θεσμών. Η ομάδα των τριαντάρηδων παίζει καθοριστικό ρόλο στον μαραθώνιο συζητήσεων που εξελίσσεται πίσω από κλειστές πόρτες στο Brussels Group.
Όπως δημοσιεύει σήμερα το “Έθνος της Κυριακής”, από την πρώτη στιγμή έπεσαν στα βαθιά νερά, καθώς πρέπει με στοιχεία και αριθμούς να πείσουν για την ορθότητα των ελληνικών θέσεων.
Πρόσωπα φρέσκα με προοδευτικές ιδέες και μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων, δεν θυμίζουν σε τίποτα τα «golden boys» που κυριαρχούσαν τα προηγούμενα χρόνια.
Βασικό ατού: οι γνώσεις που έχουν σε οικονομικά θέματα.
Διακρίνονται επίσης για τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας, που μπορούν να «υπηρετήσουν» και λόγω του νεαρού της ηλικίας.
Να σημειωθεί πως επικεφαλής της ανανεωμένης διαπραγματευτικής ομάδας είναι ο Γιώργος Χουλιαράκης, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται και οι «παλαιοί» Τ. Παυλόπουλος και ο Δ. Λιάκος. Το νέο αίμα στην ελληνική αποστολή είναι ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, ο Μιχάλης Νικολακάκης και η Έλενα Παπαδοπούλου. Οι δύο πρώτοι είναι από την Κρήτη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου