Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Συμπαράσταση και από την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων, τη ΔΗΠΑΚ κα ιτους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση στους 9 διωκόμενους


 
Αύριο είναι η δίκη των 9 διωκόμενων για την κατάληψη της Αντιπεριφέρειας τον Φεβρουάριο του 2012 και τα ψηφίσματα συμπαράστασης συνεχίζουν να φθάνουν στην εφημερίδα μας. Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων, η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση αλλά και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση νομού Χανίων εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και καλούν σε συμμετοχή στη συγκέντρωση συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις 11 π.μ. έξω από τα Δικαστήρια.
Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ
Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων συμπαρίσταται στους 9 διωκόμενους αγωνιστές για την κατάληψη της Αντιπεριφέρειας τον Φεβρουάριο του 2012. Για τον λόγο αυτό αποφασίζουμε στάση εργασίας για την Τρίτη 10/3/2015 από τις 11π.μ. εως την λήξη του πρωινού ωραρίου, με συμμετοχή στην συγκέντρωση συμπαράστασης που διοργανώνουν σωματεία, φορείς και συλλογικότητες στις 11 π.μ. στα Δικαστήρια.
Η ΔΗΠΑΚ
Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων, κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής των μνημονίων, είναι αντίθετη στην πολιτική δίωξη των 9 συμπολιτών μας, που κατηγορούνται για την κατάληψη της Αντιπεριφέρειας Χανίων τον Φεβρουάριο του 2012.
Καλεί δε κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα μας, την Τρίτη 10 Μάρτη το πρωί, που θα πραγματοποιηθεί η δίκη των 9 συμπολιτών μας αγωνιστών.
Οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση
Την Τετάρτη 10 Μάρτη δικάζονται στα Χανιά 9 Χανιώτες γιατί ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που αντιστάθηκαν και διαδήλωσαν ενάντια στο 2ο μνημόνιο τον Φλεβάρη του 2012.
Ενώνουμε την φωνή μας με τους άδικα διωκόμενους και απαιτούμε την άμεση αθώωση τους !!!
Δημόσια και με επιμονή δηλώνουμε ,ότι σε κάθε προσπάθεια να εφαρμοστούν τα μνημόνια που έχουν ήδη υπογραφεί αλλά και τυχόν νέα που θα προκύψουν θα είμαστε στους δρόμους αντιστεκόμενοι και υπερασπιζόμενοι το δίκιο των εργαζόμενων και τα συμφέροντα των πολλών !!!
πηγη
www.agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου