Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η Κρητική Τηλεόραση 1 στην ψηφιακή εποχή


Με ψηφιακό σήμα εκπέμπει πλέον η Κρητική Τηλεόραση 1 απο τα Χανιά, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σύντομα θα εκπέμψει σε ολόκληρη την Κρήτη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Η Κρητική Τηλεόραση 1 (ΚΡΗΤΗ 1) με τις δικές της δυνάμεις, συνεχίζει και στην ψηφιακή εποχή. Με τη δική σας στήριξη. Πλέον, με το πέρασμα από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα, τα παράσιτα, οι παρεμβολές, η κακή ποιότητα ήχου και εικόνας αποτελούν παρελθόν. Εκπέμπουμε δυνατά σε ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition – 1080i) και με κρυστάλλινο ήχο. 

Όμως, δε μένουμε εκεί. Σύντομα, η ΚΡΗΤΗ 1, θα εκπέμψει σε όλη την Κρήτη ώστε να αποτελέσει πραγματικά ο τηλεοπτικός σταθμός όλης της Κρήτης, από και για τους πολίτες. 

Η Κρητική Τηλεόραση 1, ο πιο ιστορικός τηλεοπτικός σταθμός της Κρήτης, εκπέμπει από το 1990 αδιάκοπα. 23 χρόνια συνεχούς πορείας. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έλειψαν οι ατέλειες, έγιναν λάθη και υπήρχαν παραλείψεις. Πάντα με τις δικές της δυνάμεις, η ΚΡΗΤΗ 1 αναλάμβανε το κόστος που της αναλογούσε, στάθηκε δίπλα στους πολίτες. Στους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους, στο δικαίωμά για πραγματική ενημέρωση. Ενημέρωση που έχει κόστος επειδή γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Συνεχίζουμε σε αυτό το ίδιο μονοπάτι και στην ψηφιακή εποχή. 

Με πλούσιο ενημερωτικό πρόγραμμα, πολυφωνικό και ζωντανές εκπομπές επικοινωνίας. Με προβολή επιλεγμένων ντοκιμαντέρ για τις επιστημονικές εξελίξεις, για την οικονομία, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό. Με προβολή της παράδοσης και του πολιτισμού μας, που αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητάς μας. Με παιδικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Με ισχυρή κριτική διάθεση, είμαστε εδώ. Σύντομα, ακόμα πιο ισχυροί."

πηγη
"flashnews.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου