Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια για Γαύδο από Σφακιά



Έπειτα από περίπου δεκαήμερο αποκλεισμό, η ακριτική Γαύδος «συνδέθηκε» και πάλι ακτοπλοϊκώς με την υπόλοιπη Κρήτη, καθώς υπεγράφη η σχετική σύμβαση μεταξύ του υπουργού Ναυτιλίας και του προέδρου της ΑΝΕΝΔΥΚ.
 
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το πρώτο δρομολόγιο από τη Χώρα Σφακίων προς τη Γαύδο, το οποίο θα επαναληφθεί και την Κυριακή με ώρα αναχώρησης στις 09.00 το πρωί από τα Σφακιά και στις 11.30 από τη Γαύδο.
 
Σύμφωνα με τον πίνακα χειμερινών δρομολογίων της ΑΝΕΝΔΥΚ, από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013, θα υπάρχουν δύο δρομολόγια την εβδομάδα από τη Χώρα Σφακίων προς τη Γαύδο, τα οποία θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Τρίτη με ώρες αναχώρησης στις 09.00 από τη Χώρα Σφακίων και στις 11.30 από τη Γαύδο.
 
Επίσης, κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα τα δύο δρομολόγια τα οποία εγκρίθηκαν από την Παλαιόχωρα προς τη Γαύδο θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη με ώρα αναχώρησης στις 08.00 το πρωί από Παλαιόχωρα και στις 12.00 το μεσημέρι από Γαύδο.
 
Έτσι, οι κάτοικοι της ακριτικής Γαύδου, αλλά και όσοι θέλουν να απολαύσουν τις... χειμερινές ομορφιές του νησιού θα εξυπηρετούνται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα: Δευτέρα - Τρίτη μέσω Χώρας Σφακίων και Τετάρτη - Πέμπτη μέσω Παλαιόχωρας.
 
Πηγή:"defencenet.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου