Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Κ.Χατζηδακης:Κρισιμοι μηνες ο Ιουλιος και ο Αυγουστος


Τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης απαρίθμησε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης μετά από συνεργασία που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας μάλιστα ότι η δουλειά πρέπει να «τρέξει» το καλοκαίρι.

«Προσπαθούμε, όπως ξέρετε, να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των επενδυτών με προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, με άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα, με προσπάθεια για να ξεκολλήσει το ΕΣΠΑ και να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα», τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και προανήγγειλε ότι σχετικές ανακοινώσεις για τα ζητήματα αυτά θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.

Θέλουμε να εκμεταλλευθούμε το καλοκαίρι, σημείωσε, προσθέτοντας ότι «ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι κρίσιμοι μήνες για τη δουλειά μας, για τις προτεραιότητές μας, αλλά παράλληλα και για το χειρισμό διαφόρων προβλημάτων που βρήκαμε με το "καλημέρα"».

«Ένα τέτοιο πρόβλημα», συμπλήρωσε, «είναι το μείζον θέμα της ρευστότητας. Ένα άλλο, επίσης, πρόβλημα είναι η καυτή πατάτα με τους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητόδρομους».

"Ισοτιμια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου