Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Αδ. Γεωργιάδης: Προτεραιότητα η ανάπτυξη των νησιών


Βασική προτεραιότητα αποτελεί για την κυβέρνηση η ανάπτυξη των νησιών, δήλωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Αδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας πως παρά την οικονομική δυσπραγία οι επιχορηγήσεις για τη διεξαγωγή των δρομολογίων συνεχίζονται κανονικά.









Βασική προτεραιότητα αποτελεί για την κυβέρνηση η ανάπτυξη των νησιών, όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Αδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Μυτιλήνη, μετά την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.










Αναφερόμενος στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως παρά την οικονομική δυσπραγία οι επιχορηγήσεις για τη διεξαγωγή των δρομολογίων συνεχίζονται κανονικά.



Ερωτηθείς σχετικά με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ξεκαθάρισε επίσης ότι επί των ημερών του «αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο».



Αποχωρώντας από τη γενική γραμματεία ο κ. Γεωργιάδης δέχθηκε τη φραστική επίθεση στελεχών κομμάτων της Αριστεράς και του αντεξουσιαστικού χώρου. Το ίδιο επαναλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα κατά την έξοδο του από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο είχε μεταβεί για συνέντευξη.



Κατά την επίσκεψή του στη Μυτιλήνη τον υφυπουργό αρνήθηκαν να συναντήσουν ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στη γενική γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής.



Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου