Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Έκλεψαν την παράσταση τα ελληνικά τρόφιμα στην 31η Anuga

 


Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η συμμετοχή 180 και πλέον ελληνικών επιχειρήσεων, υπό την οργάνωση του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) στην 31η Anuga, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου 2011, στην Κολωνία της Γερμανίας. Τα περίπτερα των Ελλήνων εκθετών κατανεμήθηκαν σε πέντε θεματικές αίθουσες ανά κατηγορία (Fine Foods, Dairy, Frozen, Drinks, Bread & Bakery).
Στα εγκαίνια της Έκθεσης παρέστη και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ι. Δριβελέγκας, ο οποίος ξεναγήθηκε στα ελληνικά περίπτερα και το degustation lounge, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΣΕΚ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΕ, κ. Α. Καλαμπόκη.
Ο υφυπουργός κ. Δριβελέγκας δήλωσε στον ΑγροΤύπο τα εξής: «η παρουσία της χώρας μας ήταν εντυπωσιακή και αυτό το δήλωσαν και οι εκπρόσωποι των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και οι ξένες αποστολές που συμμετείχαν στην έκθεση. Χαρακτηριστικά να σας αναφέρω ότι ακόμη και ο πρόεδρος της Anuga δήλωσε ότι το ελληνικό περίπτερο ήταν ένα από τα καλύτερα περίπτερα της έκθεσης. Αλλά και οι εκπρόσωποι των ξένων αποστολών αναρωτήθηκαν πως ήταν δυνατόν να κάνει μια τόσο καλή παρουσία η Ελλάδα εν μέσω οικονομικής κρίσης. Φέτος είχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή από πλευράς ελληνικών επιχειρήσεων. Επισκέφτηκα όλους τους εκθέτες και μου τόνισαν ότι ήταν ευχαριστημένοι από την οργάνωση του περιπτέρου που έκανε ο ΟΠΕ».

"agrotypos.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου