Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΤΡΙΑ ΧΑΝΙΩΤΑΚΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ




Στις 05:15 σήμερα το πρωί αναχώρησε η ελληνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο 11ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας το οποίο θα διεξαχθεί στην Τραπεζούντα της Τουρκίας, 24-30 Ιουλίου.

Στην αποστολή μετέχουν συνολικά 139 άτομα, εκ των οποίων οι 58 είναι αθλητές (ανάμεσά τους ο σφυροβόλος του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, Μιχάλης Αναστασάκης και οι ποδηλάτες του Ο.Α. Σούδας, Στέλιος Φαραντάκης, Βασίλης Χαιρετάκης που διακρίνονται από αριστερά στις φωτ.) και οι 39 αθλήτριες.

Τα παιδιά αυτά θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο στίβο, στην κολύμβηση, στο τένις, στη γυμναστική, στην ποδηλασία, στο τζούντο, στο μπάσκετ και στο βόλεϊ.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Β' αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Σάκης Βασιλειάδης, ενώ οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 4.000 αγόρια-κορίτσια από 49 ευρωπαϊκές χώρες.

Ακόμη, από σωματεία του νησιού μας θ' αγωνιστούν -στο στίβο- οι: Μαρία Γραμματικάκη (σφύρα), Φλωρεντία Καλογεράκη (σφαιροβολία, δισκοβολία), Γεώργιος Ριζωνάκης (2000μ φυσικά εμπόδια), Ελευθερία Τερζάκη (σφαιροβολία, δισκοβολία) και στο βόλεϊ η Μαρία Γενιτσαρίδη.



Πηγη
"χανιωτικα νεα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου