Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

"ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ"ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΤΑΞΙ

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι κλιμακώνουν την αντιπαράθεσή τους με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. Το μεσημέρι γνωστοποίησαν ότι θα παραταθεί για ένα 24ωρο η απεργία, ως τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, αλλά το απόγευμα στο site του ΣΑΤΑ αναρτήθηκε ανακοίνωσε "η απεργία συνεχίζεται επ' αόριστο".



«Η 48ωρη προειδοποιητική απεργία συνεχίζεται επ’ αόριστο, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο. Η απεργία συνεχίζεται και προς το παρόν δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.



Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ζητούν ειλικρινή συγνώμη, όπως αναφέρουν, από το επιβατικό κοινό που δεν θα είναι σε θέση να καλύψουν τις μεταφορικές του ανάγκες.



Για έκτακτες ανάγκες υγείας θα υπάρχουν οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση.



Πορεία στη Βουλή



Το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ, στην οδό Μάρνη, και πορεία προς τη Βουλή, χωρίς αυτοκίνητα ενώ αύριο αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Υποδομών.



Οι αυτοκινητιστές, οι οποίοι αντιδρούν στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζουν να συνεχίσουν την απεργία μέχρι την Παρασκευή, ενώ ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, δήλωσε ότι ο κλάδος προσανατολίζεται σε απεργία διαρκείας αν το υπουργείο παραμείνει ανυποχώρητο στις θέσεις του.



Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιούν αυτοκινητιστές και σε άλλες πόλεις της χώρας.





"Ισοτιμια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου