Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Στο Ρέθυμνο διπλωμάτες & επενδυτές του "Invest In Greece"




Το πρόγραμμα αφορά στη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, ώστε να ενημερωθούν και να γνωριστούν οι εμπορικοί ακόλουθοι με τον επιχειρηματικό κόσμο των νομών της Κρήτης




Με στόχο τη διερεύνηση επιχειρηματικών ευκαιριών και συνεργασιών, βρέθηκαν στο Ρέθυμνο 40 εμπορικοί ακόλουθοι από πρεσβείες της Ευρώπης, της Ασίας, και της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι βρίσκονται στην Κρήτη, στο πλαίσιο του προγράμματος "Invest in Greece" (Επενδύστε στην Ελλάδα).



Το πρόγραμμα αφορά συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, ώστε να ενημερωθούν και να γνωριστούν οι εμπορικοί ακόλουθοι με τον επιχειρηματικό κόσμο των νομών της Κρήτης για να μεταφέρουν τις εκτιμήσεις τους και την πληροφόρηση στους επιχειρηματίες των χωρών τους.



Οι εμπορικές συναλλαγές και συνεργασίες είναι το μεγάλο ζητούμενο των τοπικών συνεταιρισμών και επιχειρήσεων, και για το λόγο αυτό, οι εμπορικοί ακόλουθοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας "Creta Farm" και τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου.



Ενημερώθηκαν, για τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων τα οποία και δοκίμασαν, ενώ συζήτησαν για την πορεία των επιχειρήσεων και των συνεταιρισμών του νομού. Στο Ρέθυμνο, δεκαεννέα επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον περαιτέρω επαφής με εμπορικούς ακόλουθους.

περισσοτερα
cretalive.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου