Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ"ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ"ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ






Πυρά από Tούρκους δουλέμπορους -χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς- δέχθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής μικτό κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών και ανδρών της Frontex που περιπολούσε στη νησίδα Αντάς κοντά στο Τυχερό Έβρου.





Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν από θερμικές κάμερες και ενημέρωση από πλήρωμα ελικοπτέρου περίπου 100 λαθρομετανάστες που θα περνούσαν με βάρκες προς την Ελλάδα και αποφάσισαν να στήσουν ενέδρα για να τους εμποδίσουν. Όπερ και εγένετο δηλαδή νωρίς το πρωί της Παρασκευής όταν οι δουλέμποροι επιβιβάστηκαν στις βάρκες και επιχείρησαν να έρθουν προς την χώρα μας.





Όταν συνειδητοποίησαν την παρουσία των αστυνομικών άρχισαν να πυροβολούν με καραμπίνες στο αέρα για εκφοβισμό ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έριξαν και προς το μέρος των αστυνομικών χωρίς να μπορέσουν να τους πλήξουν λόγω της μεγάλης απόστασης μεταξύ τους.





Οι αστυνομικοί δεν ανταπέδωσαν τα πυρά και οι δράστες όταν κατάλαβαν ότι δεν θα τα κατάφερναν επέστρεψαν στην τούρκικη πλευρά του Έβρου όπου συνελήφθησαν από συμπατριώτες τους αστυνομικούς.

mega.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου