Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.....ΦΤΑΝΕΙ

                Βαρεθηκα την κριση.....
                Βαρεθηκα τα ψεματα σας......
                Βαρεθηκα τις αληθειες σας γιατι και αυτες ειναι ενα "ψεμα".....
                Βαρεθηκα να βλεπω απολυσεις,ανεργια,καταθλιψη,τοσο πονο........

                 Ειναι ολα ψεματα και προκαθορισμενο για το τι θα γινει.Ειναι ολοι συνενοχοι για την καταντια μας και εμεις στον βαθμο που μας αναλογει..Εαν δεν σταματησει η μιζερια και ο φοβος στον κοσμο τιποτα δεν θα αλλαξει..
                Αυτοι που μας κυβερνουν και μας κυβερνουσαν τοσα χρονια,εκαναν εναν υπερηφανο λαο να γινει καταθλιπτικος και να ξυπνα μεσα σε αβεβαιοτητα και καταθλιψη.Του εκλεψαν το χαμογελο και την ανθρωπια.Τον εκαναν ενα ρομποτ που το κουρδιζουν αυτοι.
               Ντροπη τους.......Και αυριο θα ζητουν την ψηφο του λαου.
               Ομως να ξερουν οτι το πληγωμενο ζωο να φοβουνται και οχι το νεκρο...Και αυτος ο λαος μονο νεκρος δεν ειναι....Πολλοι περασαν απο την Χωρα αυτη.Αλλοι εκλεψαν,αλλοι εκαψαν,αλλοι σκοτωσαν..Και το αποτελεσμα....Ολοι πηγαιναν στον αγυριστο και η ιστορια το εχει καταγραψει.Ομως ο Ελληνας ειναι εδω ζωντανος και θα παραμεινει ζωντανος.
               Εσεις που καταφερατε ολο αυτο,θα φυγετε και θα κρυβεστε....Εμεις εδω θα ειμαστε ,εστω και με 400 ευρω μισθο,εστω και ανεργοι,εστω και αν χρωσταμε στις τραπεζες...Εδω θα ειμαστε και αν τολμησετε να ζητησετε ψηφο πριν το κανετε να το σκεφτειτε καλα.Περασαν οι εποχες που οι γιαγιαδες και οι παππουδες πιστευαν σε προσωπα και σας εβγαζαν.Τωρα ειναι η σειρα μας και οχι η δικη σας.
              Εμεις δανειστηκαμε για να κανουμε καλυτερη την ζωη μας και των παιδιων μας και βασιστηκαμε στην δουλεια μας και στα χερια μας.Και εσεις μας πηρατε τις δουλειες και μας κοψατε τα χερια.
              Εσεις παιρνατε τα Ευρωδανεια και απο τα 10 επενδυατε τα 4 και τα 6 χανοντουσαν στον δρομο.Και τωρα ηρθαν οι Δανειστες και τα ζητανε και εσεις λετε "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ".
             ΟΧΙ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ.
              Οσο για την δουλεια σας δεν μιλω,γιατι σας ειδαμε ολους...Η δουλεια του πολιτικου ειναι ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.
               ΑΝΤΕ ΣΤΟ ......................
              ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ-ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ
                                   ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου