Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Δ.ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ:ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΓΗΣ

Δ.Σαββόπουλος:«Οι μετανάστες σε μικρά νησιά καλλιεργητές γης» (mp3)
Δηλώσεις του γνωστού δημιουργού στο ραδιομαραθώνιο κατά της βίας με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών
 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στο ραδιομαραθώνιο κατά της βίας που έγινε πριν από λίγο, από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.
Ο γνωστός τραγουδοποιός πρότεινε να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τον “καθαρισμό” των κτιρίων της Αθήνας από τοξικομανείς και μετανάστες και τη μεταφορά τους σε αραιοκατοικημένα νησιά, με χαμηλό πληθυσμό και μάλιστα υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ. Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου Α. Τσέκερη ότι τα ξερονήσια δεν είναι η λύση, ο ίδιος απάντησε παραφράζοντας στίχους του, ότι “ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα πεθάνεις ή θα ζήσεις”. Τέλος, τόνισε ότι η Αθήνα υποφέρει από την τρομοκρατία και τη βία.
Θυμίζουμε ότι η πρωτοβουλία για κοινή ραδιοφωνική εκπομπή ενημερωτικών και ψυχαγωγικών σταθμών γίνεται για πρώτη φορά και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα η ΕΡΑ προσέφερε το studio της και ο Flash το κεντρικό σύνθημα της εκπομπής, το Ράδιο 9 και ο σταθμός Στο Κόκκινο αγκάλιασαν την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή, ο Real FM και ο Βήμα FM διευκόλυναν τα μέγιστα τη συζήτηση που προηγήθηκε της κοινής απόφασης, όπως και ο ΑΝΤ1, ενώ το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος ανέλαβε την επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά επίσης συμμετείχε με εκπρόσωπο του, ενώ το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δεν πήρε μέρος στη μετάδοση της δίωρης εκπομπής.

Αναδημοσιευση απο
http://www.tovima.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου