Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ 2011"ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την διεξαγωγή του 16ου Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου «Μάχη Κρήτης» και «Βενιζέλεια 2011» που ξεκινάει την Παρασκευή 13 Μαΐου. Οι αγώνες και φέτος αναμένονται με ενδιαφέρον μιας και θα υπάρχουν συμμετοχές ομάδων από το εξωτερικό αλλά και Ελλήνων πρωταθλητών. Την Τετάρτη (11/5) στις 14.00 στο Δημαρχείο Κισσάμου θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές για την κατάλληλη ενημέρωση για τους φετινούς αγώνες.

Ο Α.Ο. Κύδων και ο Π.Ο. Τάλως διοργανώνουν τους ποδηλατικούς αγώνες που διεξάγονται κατόποιν έγκρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την συνδιοργάνωση από τον Δήμο Χανίων και τον Δ.Α.Ο. Χανίων. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι και το FlashNews.gr.
Την Παρασκευή (13/5), στην Κατηγορία Ανδρών (Εφήβων) και Μάστερ, θα γίνει ο αγώνας αντοχής 120χλμ. στις 15.00 στην διαδρομή Καστέλι Κισάμου-Εννιά Χωριά-Χρυσοσκαλίτισσα-Σφηνάρι-Καστέλι.
Μία ημέρα μετά (14/5) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας αντοχής 110χλμ. στις 15.00 στην διαδρομή Καστέλι Κισάμου-Ασή Γωνιά.
Την Κυριακή 15 Μαΐου είναι και η κορύφωση των αγώνων με την διεξαγωγή στις 11 το πρωί του γνωστού γρήγορου Σιρκουί μέσα στην πόλη των Χανίων.
Δυο ώρες πριν (09.00) θα πραγματοποιηθεί το Σιρκουί στις «μικρές» κατηγορίες (Παίδες-Παμπαίδες-Μίνι Μεγάλα-Μίνι Μικρά-Νεανίδες).

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου