Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ

Στη Κισσαμο στις 7/8/2010 ωρα 7μ.μ,στο "Μουσειο Ειρηναιου"θα γινει εκδηλωση προς τιμη του απο Κισσαμου κ Σελινου μητροπολιτη Ειρηναιου.
Θα απονεμηθουν τιμητικες διακρισεις σε οσους συνεργατες εργαστηκαν μαζι του ανιδιοτελως και συνεβαλαν στο μεγαλο εκκλησιαστικο και κοινωνικο εργο του.
Επισης θα γινουν ομιλιες γυρω απο την προσφορα του εντος και εκτος Κρητης,για το θεολογικο του εργο και θα υπαρχουν οθονες που θα παρουσιαζουν αποσπασματα απο ομιλιες του.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010


Στο Ενετικο Λιμανι των Χανιων απο τις 30/7/2010 εως και 8/8/2010 γινεται η εκδηλωση "Αγροτικος Αυγουστος 2010"που διοργανωνεται απο την Ν.Α.Χανιων.Ωρες λειτουργιας 7.30-11.30μ.μ
Στα πλαισια των εκδηλωσεων "Αγροτικου Αυγουστου"στις 2 Αυγουστου,η επαρχια Κισαμου θα παρουσιασει προγραμμα με τιτλο "Κισαμος:Ζυμη πεντε...Πολιτισμος ενα".Το προγραμμα θα παρουσιασει η Φωτεινη Σεγρεδακη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Στην Παλαιοχωρα Δημου Πελεκανου διοργανωνεται την Παρασκευη 30/7/2010 και το Σαββατο 31/7/2010 διημερο εκδηλωσεων για τα ηθη -εθιμα και την κρητικη φιλοξενια της Κρητης.
Την Παρασκευη στις 9μ.μ απο το Δημαρχειο Πελεκανου θα γινει η αναβιωση του εθιμου της κρητικης μαντιναδας στα σοκακια της Παλαιοχωρας με μαντιναδες.
Το Σαββατο στις 9μ.μ στο χωρο του Γυμνασιου-Λυκειου Παλαιοχωρας θα γινει ενα παντρεμα κρητικων και μικρασιατικων χορων,και θα γινει βραβευση του χανιωτη βιολατωρα Φωτη Κατρακη.Επισης θα συμμετεχουν τα συγκροτηματα "Ονειροκριτης"και ο χορευτικος ομιλος"Αροδαμος".
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ