Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΓΔΙΑΣ ΙΝΝΑΧΩΡΙΟΥ

Η Ρογδια εχει αρκετα προβληματα.Μερικα απο αυτα ειναι:
1)Δεν υπαρχει ουτε μια πλατεια.
2)Δεν υπαρχει πολιτιστικο κεντρο.
3)Δεν υπαρχει πυροπροστασια του χωριου.
4)Δεν υπαρχει βιολογικος καθαρισμος.
5)Οι στερνες του χωριου που απο αυτες αρδευονται τα χωραφια ειναι μικρες και απαρχαιωμενες,με αποτελεσμα το καλοκαιρι να δημιουργειται προβλημα.
6)Οι καδοι των σκουπιδιων ειναι εξω απο την κεντρικη εκκλησια του χωριου με αποτελεσμα το καλοκαιρι να μην μπορεις να πλησιασεις.
7)Στη θεση Λαγκος υπαρχει ενα ξωκλησι του Αγιου Γεωργιου,εγκαταλειμενο σχεδον χωρις να υπαρχει σκεπαστρο για να σταθουν οι κατοικοι οταν γινεται το πανηγυρι και χωρις να υπαρχουν αρκετα παγκακια για να καθονται και χωρις να εχουν βαλει πλακες κατω.Επισης δεν εχει ασφαλεις πορτες.
8)Το μικρο ποταμακι που ειναι κοντα στο ξωκλησι ειναι μεσα στα σκουπιδια χωρις να εχει καθαριστει ποτε.
9)Τα μονοπατια ειναι ολα γεματα βατα και δεν μπορεις να περασεις.
10)Ο δρομος που περναει μεσα απο το χωριο προς τον Λαγκο,δεν εχει αρκετες κολωνες με φωτα(εχουμε ελαχιστες),με αποτελεσμα να παιρνουμε τους φακους μας μαζι για να βλεπουμε.
11)Οταν καθαριζουν τους δρομους κλαδευουν τα μισα χορτα.
12)Στο χωραφι που ειναι διπλα απο την κεντρικη εκκλησια,το αγικο,πετανε σκουπιδια και μπαζα και η μαντρα ακριβως απεναντι ειναι γεματη βατα,με αποτελεσμα αριστερα και δεξια του δρομου που μπαινει μεσα στο χωριο να δειχνει εγκαταλειψη!
13)Ουτε ο Ο.Τ.Ε δεν ενδιαφερεται με αποτελεσμα να εχουμε συνακροασεις και απο ιντερνετ αστε το.....ειναι ονειρο θερινης νυχτος.
14)Και το χειροτερο?Δεν υπαρχει ουτε μια μπασκετα,ουτε μια παιδικη χαρα να παιζουν τα παιδια το καλοκαιρι (ερχονται αρκετα στους παππουδες και στις γιαγιαδες τους).
Μηπως αυτα τα προβληματα πρεπει να κοιταχτουν,πριν γινει το χωριο ενδοχωρα του Δημου Κισσαμου?(Καλλικρατης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου