Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟ-ΤΟΠΟΛΙΑ-ΒΛΑΤΟΥΣ-ΡΟΓΔΙΑ

Θα ηθελα να κανω γνωστα τα εξης<αν και νομιζω οτι ολοι τα γνωριζουν αυτα.>Το ξερετε οτι για να παμε στα χωρια μας απο τα Χανια και απο την Κισσαμο ο δρομος ιδιως μετα το Βουλγαρω ειναι εξαιρετικα επικινδυνος και ιδιαιτερα φθανοντας στα Τοπολια και πλησιαζοντας κοντα στη σηραγγα και μετα?Τον χειμωνα περναμε με δκη μας ευθυνη επειδη πεφτουν πετρες απο το βουνο.Εχουμε αγωνια με τους δικους μας που κατοικουν στα χωρια μην παθουν τιποτα στον δρομο.Σκεφτειτε οτι το καλοκαιρι απο αυτον τον δρομο περνανε καθημερινως χιλιαδες τουριστες.Το ξερετε οτι εχουμε αγωνια μεχρι να γυρισουν τα παιδια μας οταν πανε Καστελι για διασκεδαση?Αναλογιεμαι ποτε θα λυθει αυτο?Ας κοιταξουν και λιγο οι αρμοδιοι αυτα τα χωρια!Δεν ειναι δυνατον να γινεται αυτο το 2009!

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΘΙΑΝΑ ΠΡΟΣ ΑΗΚΥΡΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΡΟΥΝΙΑΝΑ ΜΗΛΙΑ ΒΛΑΤΟΣ ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΛΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή